skip to Main Content

Het eerste Duurzaam Doeboek is af!

Duurzaam Doeboek-Gemeente Bronckhorst

Een soort vakantie doeboek

Een nieuw, creatief bewaarboek over verduurzamen, dat lijkt op een vakantieboek. De eerste editie is voor de gemeente Bronckhorst. Met verhalen van verduurzamers, info over de energietransitie, bespaartips, tips voor het vergroenen van de tuin, een prijsvraag en meer. We zijn trots!

Bekende inwoner en verduurzamer Gijs Jolink kreeg het eerste exemplaar van duurzaamheidscoördinator Erik Mol. ”Cool! Ziet er fris uit. De gemeente laat zich van haar goede kant zien”, vindt hij. Gemeente Bronckhorst startte de campagne ‘Op Morgen’. Dat houdt onder meer in dat inwoners een Energiebox kunnen aanvragen met tegoedmunten voor besparende producten en het Duurzaam Doeboek.

Met het Duurzaam Doeboek wilden we mensen handvatten geven om zelf aan de slag te gaan.

“We wilden dat inwoners hun mooie duurzame verhalen gaan delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor een duurzame toekomst voor de (klein)kinderen”, vertelt Mol. “Met het Duurzaam Doeboek wilden we mensen handvatten geven om mee te denken, maar vooral ook om zelf aan de slag te gaan.”

De makers hebben de smaak te pakken en gaan door met het volgende #DuurzaamDoeboek, onder de naam #Energieklik. Die makers zijn illustrator Chantal Santema en communicatieadviseur en tekstschrijver Danielle van Wieringen.

Benieuwd? Kijk op www.energieklik.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.